Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

El València veu amb bons ulls una cessió de Jesús Vázquez

Per Sergio Botella · 30 Juny, 2023

Semblava que Jesús Vázquez tindria un estiu tranquil amb l’eixida de Lato, però no és el cas. Després d’una temporada en la qual no ha jugat molts minuts i que el València no li va permetre eixir al gener, tot cap a indicar que ara ja seria el clar substitut a Gayà. En canvi, sembla que ara el València si li obri la porta.

Segons el periodista Nacho Sanchis, el club valencianista permet eixir cedit a Jesús amb dues condicions. La primera, que no isca el capità José Luis Gayà. La seua continuïtat és una cosa que s’espera, però en un mercat amb Meriton mai se sap que pot succeir.

La segona és que abans d’eixir, ha de renovar. El contracte del lateral acaba en 2025 i hauria d’ampliar-lo per a poder buscar una cessió que li garantisca minuts.

El club valora molt a Jesús Vázquez i és per això que, se li permetria eixir per a que puga créixer com a futbolista. Gayà és el titular indiscutible i és molt difícil tindre continuïtat si el de Pedreguer contínua al València.

En cas d’eixir Jesús, el València hauria d’acudir al mercat en cerca d’un lateral esquerre després d’acabar la temporada amb tres jugadors en aquesta posició.