Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

Alex Alfaro , 29/01/2023

Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

ACTUALITAT
Gattuso respon a l'interés per Saúl

Sergio Botella , 28/01/2023

Gattuso respon a l'interés per Saúl

ACTUALITAT

ACTUALITAT  

El València valora positivament el conveni proposat per l’Ajuntament

Per Alejandro Fernandez · 21 Desembre, 2022

Sandra Gómez, la vicealcaldessa de València, li ha entregar de manera personal a Christian Schneider, el cap d’operacions del club valencianista. El València ha considerat la proposta enviada per l’Ajuntament de la ciutat per al Nou Mestalla i ja coneix els punts, que han donat a conéixer Tribuna Deportiva, en els quals necessita més informació o està en desacord.

El València després de llegir el conveni demana a l’Ajuntament l’especificació i el nombre exacte de places de pàrquing, tant per a cotxes com per a autobusos, ja que el document enviat no compta amb la xifra exacta, i considera que les places exigides per als autobusos superen la capacitat i les dimensions existents.

El segon punt que el València demana clarificació a l’Ajuntament és la instal·lació de plaques solars. El club comunica que instal·larà el nombre de plaques concorde a la normativa actual per metres existents perquè no supose un risc legal en el futur. 

La construcció d’una pista d’atletisme per a albergar grans esdeveniments esportius a escala mundial és el tema en el qual el València té més discrepàncies. El club no contempla deixar a l’Ajuntament que dispose gratuïtament d’un estadi i unes instal·lacions que ha costejat únicament el València, a més de la intenció que la pista siga pagada pel propi Ajuntament.

L’entitat valencianista no té cap problema amb la construcció de la pista d’atletisme, perquè contemplava la seua obra ja que considera que és bona per a la ciutat, així que la decisió és col·laborar en eixe aspecte, ja que podria repercutir positivament en la imatge, tant de l’Ajuntament com del València.

Ara el València espera la resposta de l’Ajuntament de València respecte al nombre de places de pàrquing exacte, la resolució amb exactitud de les plaques solars i la disposició de la pista d’atletisme. 

 

Hola