La millor informació del ValènciaCF en valencià

El València valora fer un contracte a Iago Herrerín
,

El València valora fer un contracte a Iago Herrerín

COMPARTIR

Després de la greu lesió de Jaume Doménech, el València ha pres la decisió de buscar un porter. Una de les raons era, perquè Gennaro Gattuso no vol tallar la progressió d’un porter del València Mestalla, ja que esta posició de porter és per a ser suplent de Giorgi Mamardashvili. 

Contracte d’un any

L’escollit va ser Iago Herrerín. El porter basc estava sense equip i està entrenant amb el València a prova per a veure les seues condicions. Ara mateix, segons ha informat el periodista valencià, Hèctor Gómez, el València valora fer un contracte d’un any més un opcional a Iago Herrerín. A més, el porter basc tindria un dels salaris més baixos de tota la plantilla. 

Des del club consideren que Herrerín té un bon nivell per a tindre un rol secundari en el València CF. Com la idea del conjunt che és renovar a Jaume Doménech, no volen fer un contracte de llarga duració a Herrerín, ja que consideren que eixe rol és per al porter d’Almenara. 

L’únic dubte que té el València amb Iago Herrerín és el seu estat físic. Per este motiu, el futbolista continuarà a prova entre deu i quinze dies, on haurà de demostrar que està en unes bones condicions per a poder formar part de la plantilla del València CF.