La millor informació del ValènciaCF en valencià

El València valora el fitxatge de Catena per a la pròxima temporada
,

El València valora el fitxatge de Catena per a la pròxima temporada

COMPARTIR

-->

El València ja sondeja el mercat de cara al pròxim estiu. El club de la Capital del Túria sap que hi ha una gran part de jugadors de la seua plantilla que acaben contracte esta temporada i és conscient que no podrà renovar a tots. Per això, ja treballa en possibles recanvis.

El València ha contactat amb Catena

Tal com ha pogut confirmar Blanquinegres, Miguel Ángel Corona ha contactat els dos últims estius amb l’entorn de Catena, central del Rayo Vallecano per a fitxar-lo. El club valora el rendiment de Catena en la Lliga Santander i considera que és un central que podria millorar la defensa valencianista. 

Ara mateix, Catena ha entrat en el seu últim any de contracte. El jugador i el seu entorn han rebutjat una proposta de renovació del Rayo Vallecano. Per tant, esperaran fins al trenta de juny per a decidir sobre el seu futur.

No obstant això, el València no és l’únic equip interessat. Des de la Premier League i d’altres equips de la Lliga Santander ja han preguntat per ell. Per això, el València haurà d’estar pendent per a presentar una bona oferta.

A Catena li agradaria jugar en el València

Pel que respecta al desig del jugador, Alejandro Catena valora de forma positiva la possibilitat de vindre al València la pròxima temporada. No obstant això, ni el jugador ni el seu entorn es precipitaran i no predran una decisió fins al 30 de juny. De fet, esperaran a la pròxima oferta del Rayo Vallecano per a veure quina és la millor opció per al seu futur.