La millor informació del ValènciaCF en valencià

El València va preguntar per Gonzalo Villar a la Roma
,

El València va preguntar per Gonzalo Villar a la Roma

COMPARTIR

Gennaro Gattuso té clar que s’ha de reforçar el migcamp. No obstant això, el tècnic italià no només pensa en un sis, Gattuso té clar que també és necessària la incorporació d’un huit capaç de crear joc i jugar a l’estil que a ell l’agrada. 

L’interés en Gonzalo Villar

Un jugador que ha sigut vinculat al València en els últims mercats ha sigut Gonzalo Villar. El migcampista espanyol se’n va anar a la Roma amb l’esperança de triomfar en la Serie A i en un equip històric. La primera temporada va ser molt bona per a ell, però amb l’arribada de Mourinho va tindre un rol secundari. De fet, va eixir cedit al Getafe. 

Este estiu, el València ha tornat a preguntar a la Roma pel futbolista per a veure si podia aconseguir una cessió. No obstant això, el club valencià no va mostrar molt interés en el jugador, ja que no l’han demostrat que siga una opció seria en este moment. 

El València té altres objectius 

Ara mateix, el València té altres opcions prioritàries per al migcamp. Lucas Torreira i Arthur Melo són els principals objectius per al club valencià. Per este motiu, el club de la Capital del Túria intentarà durant les pròximes setmanes aconseguir les incorporacions dels dos jugadors. 

Mentrestant, el València considera que Gonzalo Villar és una opció de mercat secundària. El València és conscient que el migcampista espanyol té molta qualitat, però Gattuso ja ha explicat que prefereix futbolistes amb més experiència per a eixa demarcació.