Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El València va millorar l’oferta a Mamardashvili l’últim dia del mercat de fitxtages

Per Pablo Marquez · 14 Octubre, 2022

Mamardashvili és un dels jugadors del València. El passat mes de setembre el club de la Capital del Túria va fer oficial la renovació del georgià, el qual continuarà vinculat al València les pròximes temporades. 

El més important amb esta renovació és l’augment de la clàusula de rescissió. La qual va passar de vint milions a cent. De fet, el València estava preocupat per si un club la pagava abans del final del mercat de fitxatges. 

A principis d’estiu, el club de la Capital del Túria confiava en haver tancat la renovació de Giorgi Mamardashvili, però no va firmar res ni la va fer oficial per temes de Fair Play Financer. Va arribar el mes d’agost i encara no hi havia cap notícia. Cal recordar, que en eixe moment la seua clàusula encara era de vint milions d’euros.

Un club anglés anava a pagar els 20 milions

Segons ha informat el periodista valencià, Hèctor Gómez, un club anglés estava disposat a pagar la clàusula de rescissió de Giorgi Mamardashvili. Per esta raó, el València, el qual estava molt preocupat per quedar-se sense porter, va reaccionar.

Per això, segons ha afegit Hèctor Gómez, el València li va traslladar a Giorgi Mamardashvili una millora del contracte que havien acordat prèviament. Després d’esta oferta, el jove porter georgià no ho va dubtar i va decidir quedar-se en el València i ampliar la seua vinculació fins a 2027.

Amb esta clàusula de cent milions d’euros el club ja està tranquil, perquè són conscients que en cas d’anar-se’n a un altre club, Mamardashvili deixarà molts diners. No obstant això, el club va estar més prop del que pareix d’haver-se quedat sense porter els últims dies del mercat de fitxatges.