La millor informació del ValènciaCF en valencià

El València treballa en la renovació de Mouctar Diakhaby
,

El València treballa en la renovació de Mouctar Diakhaby

COMPARTIR

A final d’esta temporada, una gran part dels jugadors de la plantilla del València, acaben contracte el pròxim trenta de juny. El club de la Capital del Túria treballa en ampliar el contracte de diversos jugadors. Un d’ells és Mouctar Diakhaby. El futbolista francés va artibar en estiu de 2018 i a final d’esta campanya podria anar-se’n gratis a un altre club. 

El València vol renovar a Diakhaby

Ara mateix, segons ha informat el diari AS, el València valora la renovació de Diakhaby i vol ampliar el contracte del central francés de cara al futur. De moment, no s’ha obert cap negociació, però el València té clar que li presentarà a Diakhaby i al seu entorn una proposta. 

No obstant això, estes conversacions no començaran fins que el València no tanque abans les renovacions de José Gayà, Giorgi Mamardashvili i Hugo Guillamon. El club les considera prioritàries, però també valora de forma molt positiva el rendiment de Diakhaby i esperen que puga acceptar una futura oferta. 

El desig de Diakhaby

D’altra banda, és important tindre en compte el desig de Diakhaby. El central francés va comentar fa uns mesos que ja porta quatre anys en València i que li agradaria provar sort en altres lligues i viure altres experiències. Però, el club valencià, de la mà de Gennaro Gattuso tractarà de convéncer al jugador.