La millor informació del ValènciaCF en valencià

El València traslladarà a Cazoo que ha de complir el contracte signat
,

El València traslladarà a Cazoo que ha de complir el contracte signat

COMPARTIR

Cazoo porta setmanes amb problemes molt greus a nivell econòmic. L’actual “main sponsor” del club ha tancat les seues divisions a Europa i únicament mantindrà obert la seua central en UK. A pesar que durant la setmana des del departament de màrqueting volien transmetre normalitat i tranquil·litat, durant el dia d’ahir ja hi havia un cert nerviosisme dins del club. És més, segons va poder saber Blanquinegres el club ja es troba buscant alternatives a l’sponsor.

 

I és que durant el matí del divendes, tal com va informar Blanquinegres, Cazoo ha comunicat tant a la Reial Societat com al València la possibilitat de rescindir els contractes per un canvi en l’estratègia de negoci. La Reial Societat ha decidit acceptar-ho però el València ha pres altra decisió. L’acord era de dos anys més un, i tenia indemnització importants.

La resposta del club a Cazoo

Tal com ha pogut saber Blanquinegres, el València traslladarà a Cazoo durant les pròximes hores l’obligatorietat de complir el contracte signat que mantenen units al club i a la minorista d’automòbils com a mínim durant una temporada més. En este sentit, tractaran de forçar, per la via legal, a Cazoo per a complir el contracte. Cal recordar que el Main Sponsor és una de les fonts de finançament més importants del club.

Un aspecte a tindre en compte és sí Cazoo tindrà la suficient liquiditat per a no declarar-se en fallida tècnca. En cas contrari, les indemnitzacions són altes. A diferència que durant la setmana passada, hi ha cert nerviosisme en alguns sectors del club i ja s’estudien alternatives a Cazoo. Per davant hi ha mesos de marge, però el club ha de tindre un pla B per al Main Sponsor de la pròxima temporada.