Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

El València torna a pensar en Murillo

Per Miguel Castells · 07 Juny, 2021

El València li va comunicar a Bordalás que reforçaria l’equip amb un jugador per posició, i fa la impressió que a la defensa ja han escollit qui serà l’afortunat. Segons Deportes Cope Valencia, el conjunt blanquinegre ha pensat en el retorn de Jeison Murillo, qui ja va estar prop de firmar l’estiu passat.

Un bon inici a la primera etapa

Al colombià també l’atrau la idea de tornar a València. A la seua primera etapa va oferir un molt bon rendiment fins que Marcelino deixà de comptar amb ell i s’estabilitzà la parella Paulista – Garay. El salari de Murillo no seria un problema per al València, i les negociacions amb la Sampdoria serien molt senzilles, ja que no compten amb ell.

L’OK de Lim

A les reunions que ha tingut el club, tots han arribat a la conclusió que Murillo és ideal per a la situació i el sistema de l’equip. El central agrada a Bordalás pel seu físic i la seua contundència., ara falta que també li agrade a Peter Lim, que ha de donar el seu mític OK per a concretar el fitxatge.

Les baixes a la defensa

Amb les baixes segures de Mangala i Ferro, la difícil presència al primer equip de Javi Jiménez i amb el club escoltant ofertes per Diakhaby, tan sols Paulista i Guillamon són ara mateix indiscutibles al primer equip. El València necessitarà fitxar més d’un central, i Murillo pot ser el primer en arribar.