La millor informació del ValènciaCF en valencià

El València torna a contactar amb Guillamon per a la seua renovació
,

El València torna a contactar amb Guillamon per a la seua renovació

COMPARTIR

El València travessa una situació econòmica prou complicada. El club de la Capital del Túria està pendent de vendre als futbolistes amb més valor de la plantilla per a poder confeccionar la plantilla i preparar la temporada. Ara mateix, Gattuso està preocupat, ja que sap que els fitxatges tardaran en arribar. 

A més d’açò, el València té un altre problema. En juny de 2023 una gran quantitat dels jugadors que formen part de la plantilla acaben contracte. Este és el cas d’Hugo Guillamon. El jove futbolista està pendent del seu futur, perquè encara no ha renovat. 

No obstant això, segons acaba d’informar el periodista Salva Gomis, el València i Hugo Guillamon han tornat a les negociacions per a tractar d’arribar a un acord per la seua renovació, i el futbolista demana les mateixes condicions que en març per a renovar. Cal recordar que en març l’acord estava pràcticament tancat, però Peter Lim modificà l’oferta a la baixa sense cap motiu aparent. 

L’Athletic té altres opcions

D’altra banda, el València no pot dormir-se si vol renovar a Hugo Guillamon, perquè lAthletic Club està interessat en el futbolista del València i podria fer una oferta per a fitxar-lo. No obstant això, per a arribar a esta situació, l’Athletic estudia altres opcions. 

En primer lloc, el club basc està molt interessat en el fitxatge de Jon Moncayola, futbolista d’Osasuna. En cas de no poder comprar al migcampista espanyol, l’Athletic Club buscaria reforçar la defensa amb Hugo Guillamon. Però esta no és l’única condició. Per a tractar de fitxar al jugador del València, l’Athletic ha de resoldre primer la situació d’Unai Núñez. El central basc està prop d’anar-se’n al Celta de Vigo, però encara no hi ha res tancat.