Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El València tindria més punts sense els errors del VAR

Per Pablo Marquez · 31 Octubre, 2022

El VAR en Espanya és una ferramenta molt criticada. Realment, els aficionats no estan en contra de l’instrument, però no entenen la forma d’arbitrar per part dels col·legiats, ja que amb la tecnologia tot hauria de ser més fàcils. No obstant això, és molt habitual veure cada jornada errors dels àrbitres des del VAR.

Per esta raó, els companys d’Archivo VAR, els quals s’encarreguen de recopilar totes les actuacions arbitrals per a analitzar els seus errors, han publicat una taula classificatòria. En esta taula, han ficat els punts que tindria cada equip sense els errors del VAR.

Pel que respecta al València, l’equip de Gattuso ocupa ara mateix la dècima posició amb quinze punts. El club che només ha sigut capaç de sumar dos dels últims dotze punts possibles i podria anar-se’n al Mundial en una situació complicada.

La posició del València sense VAR

Ara mateix, els aficionats del València es pregunten com aniria el seu equip sense els errors del VAR. Segons la taula d’Archivo VAR, el València estaria en la mateixa posició que ara, però amb un punt més. Des d’esta pàgina han analitzat errors en contra del València com el penal que van assenyalar la passada jornada davant el Mallorca.

D’altra banda, no compten amb les possibles targetes rojes, ja que no afecten de forma directa al marcador. Per això, la possible roja a Marcos Alonso el passat diumenge no està comptabilitzada, encara que podria haver canviat el curs del partit.