Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  SOCIAL  

El València té quasi 200.000 interaccions menys que l’any passat a Twitter

Per Miguel Castells · 09 Juny, 2021

La dictadura de Meriton a les xarxes socials comença a obtenir els primers resultats. Segons un anàlisi d’interaccions de Deportes&Finanzas, el València ha passat de ser el cinqué equip amb més repercussió a Twitter a baixar fins a la posició catorze, amb quasi 200.000 interaccions menys que la temporada anterior.

Per darrere de l’Espanyol

A maig de 2021 el conjunt blanquinegre ha sumat 87.300 interaccions, i es troba per darrere inclòs d’equips de segona divisió com l’Espanyol. A més a més, equips de la zona baixa com el Cadis, l’Elx o l’Eibar també han multiplicat la repercussió de l’equip de la capital del Túria, que tan sols supera al Mallorca en 6.000 interaccions.

El bloqueig de Meriton

Lògicament, gran part de culpa la té el bloqueig de Meriton Holdings al compte oficial de Twitter del València. Els aficionats tan sols poden interactuar amb favorits o citant els tweets, però les respostes estan prohibides, un fet que provoca una gran animadversió dins del valencianisme.

Més xicotets

Des de Singapur relacionaren esta decisió amb insults racistes, però la realitat és que Meriton comença a tindre por perquè ha perdut a tots els aliats que tenien al valencianisme. Espanya veu a través d’estes dades que s’estan esforçant per fer més xicotet al club, i per desgràcia, en alguns àmbits ho estan aconseguint.