La millor informació del ValènciaCF en valencià

El València té competència en la incorporació d’Arthur Melo
,

El València té competència en la incorporació d’Arthur Melo

COMPARTIR

El València va preguntar per Arthur Melo a la Juventus. Gennaro Gattuso vol un migcampista capaç de jugar a l’estil que a ell li agrada. No obstant això, el principal problema per a la incorporació del futbolista brasiler és el seu salari. Per la seua part, Arthur vol eixir de la Juventus, ja que vol jugar per a tindre opcions d’anar convocat al Mundial. 

L’Arsenal arriba a les condicions de la Juve

Ara mateix, ha eixit un nou problema per al València. Segons ha informat el diari The Sun, l’Arsenal està disposat a oferir una cessió amb opció de compra a la Juventus. El club anglés pensa que Arthur seria un futbolista ideal, perquè entra en els plans de Mikel Arteta. 

La figura de Gattuso

Pel que respecta al València CF, el club valencià no té tants recursos econòmics com l’Arsenal. Per este motiu, una de les principals opcions per a firmar a Arthur és Gennaro Gattuso. El tècnic italià és una llegenda del món del futbol i està tractant de convéncer a jugadors importants per a arribar al València. Per tant, l’opció del València passa per Gattuso i la posició del futbolista. 

Arthur vol eixir del club

Mentrestant, la Juventus té clar que vol incloure una opció de compra en la cessió, perquè Arthur no s’ha adaptat bé a l’equip italià i ara ha arribat Paul Pogba. El brasiler treballa per a eixir del club i el València i l’Arsenal són els dos millors col·locats. 

Haurem d’estar pendents a les pròximes setmanes per a veure quin és el futur d’Arthur. La realitat és que el temps juga en contra de la Juventus i del futbolista brasiler, perquè quan més s’aprope el final del mercat, més difícil serà l’eixida. El València podria esperar a Arthur, però també té altres opcions per a reforçar eixa demarcació.