La millor informació del ValènciaCF en valencià

El València té avançada la renovació de Gayà
,

El València té avançada la renovació de Gayà

COMPARTIR

-->

Els últims dies de mercat del València estan sent frenètics. Gattuso sap que necessita reforços i la secretaria tècnica està treballant per aconseguir-los, però no és l’única feina que tenen, ja que també és clau ampliar les vinculacions dels futbolistes que ja estan a la plantilla, i en este sentit un dels que més preocupa és Gayà.

La seua voluntat

El capità i líder del vestuari acaba contracte la pròxima temporada i, tot i que ha afirmat per activa i per passiva la seua voluntat de continuar al club che, de moment no és oficial la seua renovació. Això sí, segons Tribuna Deportiva, ara mateix la sintonia entre les dos parts és bona i la seua ampliació està molt avançada.

El suport de l’afició

Gayà va sentir l’estima de tota l’afició després de conèixer que es mantindria la seua sanció de quatre partits per unes declaracions on no faltava el respecte a l’àrbitre. Sap que en cap equip tindrà la mateixa repercussió que té ací i en cas de continuar acabarà sent una llegenda d’un dels clubs més grans d’Espanya.

La situació de Soler

Qui està més lluny de continuar és Carlos Soler. El club es va reunir amb els agents del futbolista i feia la impressió que havien avançat en la renovació, però els interessos d’altres equips d’Europa poden provocar que la secretaria tècnica es decante per una venda que faria una bona caixa al València. Està tot en l’aire i tan sols li resta una temporada de contracte.