La millor informació del ValènciaCF en valencià

El València tanca un acord amb el Barça per Nico González
,

El València tanca un acord amb el Barça per Nico González

COMPARTIR

-->

Tan sols queden cinc dies perquè el València debute a la Lliga Santander i la realitat és que compta amb pocs efectius. La temporada es pot fer llarga si l’equip no es reforça, i l’únic raig d’esperança és que encara queden més de vint dies de mercat, però la secretaria tècnica blanquinegra continua esperant la venda de Maxi Gómez.

Acord amb el Barça

No obstant això, al centre del camp hi pot haver un moviment important, i és que segons Héctor Gómez, el València ha arribat a un acord amb el Barça per a la cessió de Nico González. Arthur era la prioritat de Gattuso, però el seu sou ara mateix és prohibitiu i les urgències ja eren màximes, per tant, s’ha contemplat l’opció “Nico”.

Xavi accepta

Al conjunt blaugrana esta temporada la competència era feroç al centre del camp, i este fet ha provocat que Xavi acceptara sense problema l’eixida durant un any d’un dels seus futbolistes més prometedors de cara al futur, però que ara mateix no tindria quasi minuts. Mestalla és una bona plaça per a saber el tipus de jugador que és.

Les voluntats de les parts implicades

El València el vol i Nico vol unir-se al València. Gattuso necessita que arribe el més prompte possible perquè la temporada comença ja, però el club che sap que firmar i inscriure no són sinònims. De fet, Samu Lino i Samu Castillejo ara mateix no podrien jugar a la primera jornada de competició, ja que encara no estan inscrits.

La situació de Nico

El migcampista culé va a renovar amb el Barça fins a 2025 abans de vindre cedit a la Capital del Túria. La conversació de Gattuso amb el jugador ha sigut clau perquè decidira vindre al València cedit, ja que tenia bones ofertes d’equips de la Premier, que el volien en propietat.