La millor informació del ValènciaCF en valencià

El València sol·licita la cessió d’Aridane, però l’Osasuna vol diners
,

El València sol·licita la cessió d’Aridane, però l’Osasuna vol diners

COMPARTIR

La recerca del central continua en marxa a la secretaria tècnica del València. Són molts els noms que han sonat, des de Godín (que ahir firmà per l’Atlètic Mineiro) fins a Álvaro González, que continua com una possibilitat. No obstant això, ara mateix el València es troba en negociacions amb Aridane, central de l’Osasuna. El club basc està dispost a negociar, però les condicions que fica no són les òptimes per al conjunt blanquinegre.

L’Osasuna demana diners

El València busca a este mercat cessions sense cap compromís, no vol opcions de compra obligatòria, mentres que, segons Dani Meroño, l’Osasuna per Aridane vol diners. El club che ha plantejat pagar per objectius, però esta opció tampoc es contempla a Navarra. Si deixen eixir al seu central serà a canvi de diners, i és ací on el València troba les majors dificultats, en part pel famós Fair Play Financer.

Canviar la permanència per Europa

Com sempre, el major argument del València és que ara mateix està lluitant per entrar a Europa, mentres que l’objectiu de l’Osasuna és assegurar-se la permanència i competir un any més a primera divisió. A nivell de negociacions econòmiques les postures estan prou distants, per tant, ara mateix no és una operació fàcil de desbloquejar.