Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

El València s’interessa per un futbolista de l’Almeria

Per Pablo Marquez · 28 Juny, 2021

El mercat de fitxatges ha començat i José Bordalás i Miguel Àngel Corona estan plantejant totes les opcions possibles per a poder incorporar futbolistes que siguen capaços de donar a l’equip eixe punt extra de qualitat necessari per a poder lluitar per objectius més ambiciosos una vegada comence la pròxima temporada.

En la seua llista, José Bordalás va indicar que volia fer dos incorporacions al migcamp. Un jugador defensiu i un altre que fora organitzador. Segons ha informat el diari valencià, Superdeporte, el València ha preguntat en diverses ocasions per la situació de Samú Costa.

El preu podria ser molt elevat

No obstant això, el club de la Capital del Túria és conscient que és molt complicat incorporar al futbolista portugués. Fa un parell de setmanes, l’Almeria va fer efectiva l’opció de compra que tenia per Samú Costa. Per això, el club andalús va pagar 5,25 milions d’euros al Braga per la incorporació definitiva del futbolista.

Este preu dificulta el seu fitxatge pel València, ja que l’entitat està travessant una situació econòmica molt greu i Peter Lim només autoritzarà la incorporació de futbolistes que arriben en forma de cessió o sense pagar cap quantitat pel seu fitxatge.

Una de les sensacions de la Lliga SmartBank

Pel que respecta a Samú Costa, el futbolista portugués ha sigut una de les sensacions de la Lliga SmartBank. Amb només vint anys, Samú Costa ha sigut l’encarregat de donar força i consistència al migcamp de l’Almeria. El jugador portugués ha demostrat una gran capacitat física i grans nocions defensives, la qual cosa l’ha ajudat a sumar punts al club andalús.

Per la seua part, el València està molt interessat en la seua incorporació, ja que José Bordalás considera que és un futbolista que podria donar moltes coses positives al club valencià.