La millor informació del ValènciaCF en valencià

El València s’interessa en Luka Milvojevic
,

El València s’interessa en Luka Milvojevic

COMPARTIR

La recerca d’un migcampista continua al València. Després de les negociacions amb Diawara i la possible eixida de Wass, la secretaria tècnica treballa en tancar a un jugador que li agrade a José Bordalás i entre als paràmetres econòmics del València, que són cessions sense compromisos, i si el seu club pot fer-se càrrec de part de la seua fitxa, millor. En este sentit, segons Héctor Gómez, el València té ara mateix damunt la taula el nom de Luka Milvojevic.

Lluitar per títols

El migcampista juga al Crystal Palace i sempre ha estat acostumat a les titularitats, però als últims dos mesos tan sols ha tingut una a un equip que es troba a l’onzena posició a la Premier League. Milvojevic és un dels jugadors referència del Crystal Palace, no obstant això, l’opció del València pot ser molt suculenta per a ell, ja que significaria lluitar per entrar a Europa i per algun títol, com pot ser ara mateix la Copa del Rei.

Tensió entre Meriton i Bordalás

Bordalás continua esperant incorporacions mentres les demana a roda de premsa. Estem a dia 18 i encara no ha arribat el central que ell volia a l’inici del mercat de fitxatges ni ixe migcampista que ara mateix és absolutament necessari, ja que la continuïtat de Wass no està gens clara. La relació entre el tècnic alacantí i Meriton no està en el seu millor moment, i esta tensió amb els gestors sempre es dona al mateix moment amb tots els entrenadors: als mercats de fitxatges.