Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

El València s’interessa en James Lea Siliki

Per Miguel Castells · 23 Juliol, 2021

El València ja treballa en l’alternativa si finalment no pot firmar als migcampistes defensius que té a l’agenda. El club blanquinegre està fent tot el possible per fitxar a Mauri Arambarri, prioritat de José Bordalás, però Ángel Torres no vol regalar-lo, i és per això que, segons L’Equipe, el València tracta de firmar a James Lea Siliki.

S’entrena al marge

Siliki és jugador del Rennes. Té 25 anys i ha viscut una temporada complicada a França. Després de ser un jugador fixe al centre del camp, esta temporada no ha disputat ni 500 minuts de competició, i actualment s’entrena al marge dels seus companys, a l’espera que s’oficialitze quin serà el seu nou equip.

Volen recalar al València

James Lea Siliki és l’opció que baralla el València si li fallen tota la resta, i totes les possibilitats tenen un denominador comú, i és que entre totes les ofertes que tenen tots volen recalar al València. En el cas de Siliki, Getafe, Brest i Watford també estan pendents de la seua situació, però el jugador té clar que vol competir amb José Bordalás.

L’estatus del València

El València no pot inscriure a cap jugador fins que realitze vendes, però tots estan dispostos a esperar. El club de la Capital del Túria no ha perdut ixe estatus de club gran, tot i que les últimes temporades no han sigut bones, i vol aprofitar esta condició per a realitzar un bon mercat. James Lea Siliki, Mauro Arambarri, Jefferson Lerma o Omar Mascarell, Bordalás es conforma amb un d’ixos quatre.