La millor informació del ValènciaCF en valencià

El València s’interessa en Cristian Tello
,

El València s’interessa en Cristian Tello

COMPARTIR

El mercat del València està prou parat. De moment, l’única incorporació ha sigut Samu Castillejo, que ha arribat lliure; mentres que a l’apartat d’eixides el club tan sols s’ha desfet de jugadors que acabaven contracte o que estaven cedits, però de moment no ha oficialitzat cap venda, tot i que necessita diners per a fitxar.

Castillejo i Lino

Doncs bé, Gennaro Gattuso sap que una demarcació que cal reforçar és la dels extrems. El conjunt blanquinegre ha perdut a Helder Costa, Jason i Denis Chersyhev, per tant, a esta posició necessita futbolistes. A este mercat ha arribat Castillejo i està prop Samuel Lino, no obstant això, Gattuso vol més extrems.

El seu sou

I és que segons Superdeporte, el València està treballant en la incorporació de Cristian Tello. L’ex de Barça i Fiore no té els minuts que li agradaria al Betis, i és per això que la seua eixida és una possibilitat. Ara mateix, el major impediment és el seu sou, ja que el València és incapaç d’aplegar a la quantitat de diners que rep al Betis.

Aràbia i Qatar

Tello compta amb ofertes d’Aràbia i Qatar, per tant, la seua decisió estarà influenciada principalment per si vol continuar competint al màxim nivell o si prefereix assegurar-se un bon sou esta temporada (les dos opcions són vàlides i respectables). El València necessita extrems i Cristian Tello és una nova possibilitat per a Gattuso.