Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  CRÒNIQUES  

El València s’abona al ridícul

Per Jorge Olmos · 21 Abril, 2021

El València va quallar una actuació esperpèntica a Pamplona davant l’Osasuna i va caure derrotat per 3-1 en un partit en el qual el millor va ser Jaume Doménech. Els errors infantils van ser la tònica habitual durant el partit i els de Javi Gracia van regalar els tres punts als rogets.

El València va arrancar el partit com de costum, encaixant un gol en una jugada absurda més comú dels partits de lligues regionals o inclús de futbol base. Amb l’equip obert per a jugar en curt des de treta de porta i Osasuna pressionant, Jaume va sacar en llarg amb encert, però Yunus va fer un malíssim control que va fer retrocedir el baló 20 metres. A continuació la va agafar Calleri i Diakhaby es va precipitar eixint i va deixar lliure a Javi Martínez que va fer el primer per a l’Osasuna. Un despropòsit.

Després del gol, com la jornada anterior, el València va reaccionar i en una bona acció Guedes va rebre entre línies i amb una gran assistència va habilitar a Gameiro que va definir per a establir l’empat. Però l’alegria va durar ben poc, ja que en l’acció següent i en un altre error infantil, Gayá va perdre la possessió en una passada horitzontal cap al centre i Calleri va fer el segon.

El conjunt valencià és el seu major enemic i s’encarrega de demostrar-ho cada setmana i a punt va estar d’encaixar el tercer a les acaballes del primer temps. Després del pas pels vestidors, el partit va poder canviar, però Gameiro es va topar amb el pal quan es cantava l’empat.

I des del pal, cara avall i sense frens. El València va encadenar dues accions que reflecteixen el partit i el que és el club a dia de hui. En una acció aèria, l’àrbitre va xiular penal de Guillem Molina per mans quan estava d’esquenes i Jaume el va parar amb una gran estirada desviant el baló a córner. Però en el córner, escassos segons després Diakhaby va cometre un altre penal per mans que va transformar Roberto Torres. El València segueix protagonitzant fets històrics negatius jornada darrere jornada i sembla que la caiguda mai aplega al final.

I amb el 3-1 el partit es va acabar. Els de Javi Gracia van abaixar els braços -a bona hora- i l’Osasuna es va limitar a controlar el partit per a aconseguir els tres punts. I no va ser una golejada escandalosa gràcies a l’actuació de Jaume Doménech, que va ser el millor del València a pesar d’encaixar tres gols. Un autèntic drama a Pamplona.