Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

El València reserva el “7” a Rafa Mir

Per Manel Rumbau · 23 Agost, 2023

El València té a Rafa Mir, des de principis de mercat, com a objectiu principal per a reforçar la davantera aquesta temporada. El davanter murcià no compta en excés per a Mendilibar, tot i que ahir va marcar un golàs (4-3) davant l’Alabés en eixir de la banqueta al 73′.

La situació del València, respecte a l’operació, no és molt difícil d’entendre amb Lim al capdavant del club. Primerament, cal destacar que el club de Mestalla compta amb uns 6,5 milions de marge en LaLiga, xifra més que suficient per tal d’afrontar l’operació Rafa Mir. L’import complet de l’operació (al voltant de 5,4 milions) s’acopla perfectament al llímit financer que té el club de Mestalla. Açò últim, per descomptat, també és possible gràcies a l’eixida de Racic i l’entrada de Canós. 

Respecte al fitxatge d’aquest últim, el cert és que l’atacant de Nules no serà el successor del “7” que va deixar lliure Edinson Cavani amb la seua eixida del València. L’intenció del club de Mestalla, arribats a aquest punt, es deixar-li aquest dorsal a Rafa Mir, el substitut de l’uruguaià a la davantera.

A més, cal destacar que el jugador murcià ha rebutjat en els últims mesos més de quinze propostes per tal d’arribar a Mestalla. Entre altres, algunes de l’Aràbia Saudita i Rússia amb salaris superiors al que cobraria al València si finalment es tanca l’operació.