Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  

El València rebrà el 30% de la possible venda de Maksimovic

Per Alejandro Fernandez · 08 Agost, 2023

El València no fitxarà cap jugador més fins que no isquen dos jugadors més en forma de venda. Peter Lim vol que el club ingresse més diners abans de realitzar una operació de mercat que amplie la plantilla i competitivitat de l’equip comandat per Rubén Baraja.

Sense esperar-ho, l’entitat valencianista podria rebre nous ingressos sense l’eixida d’un jugador de l’equip. El club es va assegurar el 30% d’una futura venda per a l’eixida de Maksimovic del València en direcció al Getafe. I ara, amb la possible marxa del futbolista serbi al Paok grec, el club de Mestalla podria recollir diners de l’operació, segons ha informat Marca.

El conjunt grec no arriba a les pretensions econòmiques a les quals el Getafe estaria disposat a desfer-se de Nemanja Maksimovic, i de moment, l’operació està molt lluny de realitzar-se. El Getafe, al saber que el 30% de la venda anirà per al València, ha elevat el preu de l’eixida del futbolista fins als 6-8 milions d’euros, segons ha informat Marca.

El València s’emportaria entre 1,8 i 2,4 milions d’euros per la venda del futbolista cap a terres gregues, però aquestes xifres estan lluny del proposat i formulat pel Paok. El futbolista serbi continua complint les seues obligacions contractuals i es manté fora de qualsevol moviment, i continua preparant el primer partit de lliga contra el FC Barcelona.

Maksimovic va estar a punt de tornar a vestir la camiseta del València en la temporada passada, ja que Getafe i València tenien tot acordat, però el NO de Gattuso i de Peter Lim va frenar qualsevol acord aconseguit entre les parts. Aquesta operació anava a entrar dins de l’eixida de Jesús Vázaquez al Getafe, però esta no es va efectuar. 

Hola