La millor informació del ValènciaCF en valencià

El València publica els dorsals de les noves incorporacions
,

El València publica els dorsals de les noves incorporacions

COMPARTIR

El València ha tancat el mercat de fitxatges amb tres incorporacions i sis vendes. A més d’açò, el club valencià li ha fet fitxa del primer equip a Koba Koindredi. El jove jugador del València Mestalla ha participat al llarg de tota la temporada amb José Bordalás i el club ahir va decidir fer-lo jugador de la primera plantilla a tots els efectes. De fet, Koba Koindredi ha escollit el número díhuit, el qual va deixar Daniel Wass quan se’n va anar a l’Atlètic de Madrid.

Els dorsals dels fitxatges

D’altra banda, Eray Cömert ha agafat el dorsal vint-i-quatre. Eixe número era propietat de Cristiano Piccini, el qual va abandonar el València a principis de mercat per a firmar amb l’Estrela Roja. El central suís tindrà este dorsal, el qual ja va dur un gran central com Ezequiel Garay.

Un altre fitxatge ha sigut Ilaix Moriba. El migcampista procedent del Leipzig arriba al club valencià amb ganes de demostrar el seu gran nivell. Ilaix portarà el dorsal vint-i-tres, el qual tenia Jason Remeseiro abans d’anar-se’n a l’Alavés. Finalment, Bryan Gil tindrà el vint-i-un. Este dorsal és molt especial en el València, ja que l’han tingut grans jugadors com David Silva o Pablo Aimar. Abans d’arribar Bryaneste dorsal era propietat de Manu Vallejo.

Els dorsals lliures

Els dorsals que s’han quedat lliures han sigut el setze i el vint-i-cinc, perquè Àlex Blanco i Cristian Rivero han eixit del club i no ha arribat cap futbolista per a ocupar eixes fitxes. El club podria haver-li fet fitxa del primer equip a Giorgi Mamardashvili o a Jesús Vázquez, dos jugadors que estan en dinàmica del primer equip i són habituals a les convocatòries de Bordalás. No obstant això, el club no ho ha considerat oportú.