La millor informació del ValènciaCF en valencià

El València prohibeix als socis parlar d’Anil Murthy
,

El València prohibeix als socis parlar d’Anil Murthy

COMPARTIR

728-90

El València ha tingut una nova iniciativa anomenada “Un desdejuni a Mestalla”, on un màxim de 10 abonats podran tindre una reunió d’una hora amb el club per a tractar temes com la campanya d’abonats, el sistema d’entrades per a la temporada següent i crear la figura del soci. Una iniciativa que en qualsevol club seria una bona notícia.

Prohibit parlar d’Anil Murthy

Però açò és València, i segons Héctor Gómez, a estes reunions del club es prohibeix parlar d’un tema: del president Anil Murthy. El president del València no està sotmés a crítica a estes reunions, no es pot ni mencionar, per tant, tot indica que és més una reunió per a fer la foto que per interessar-se del que pensen els abonats.

El gest de Meriton

També el mateix Héctor ha afirmat que el club li ha dit als abonats que valoren el gest de no haver cobrat este any l’abonament. A una temporada on tan sols s’ha pogut anar a un partit, ja intranscendent davant l’Eibar, i on el club va cobrar als abonats per l’entrada un mínim de 15 euros.

Llavar la seua imatge

D’esta manera, inclòs en les iniciatives més democràtiques s’aprecia la dictadura de Meriton Holdings. Cada any perden més aliats, fins al punt que és incomprensible que a dia de hui tinguen algun. “Un desdejuni a Mestalla” es presenta com una idea més per a llavar una imatge que ja no es pot llavar.