ACTUALITAT  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

El València ha rebutjat un intercanvi Hugo Duro – Borja Mayoral

Per Manel Rumbau · 22 Agost, 2023

No és cap novetat que el València té a Rafa Mir com a objectiu principal per a reforçar la davantera la pròxima temporada. El davanter murcià no compta en excés per a Mendilibar, tot i que ahir va marcar un golàs (4-3) davant l’Alabés en eixir de la banqueta al 73′.

La situació del València, respecte a l’operació, no és molt difícil d’entendre amb Lim al capdavant del club. Primerament, cal destacar que el club de Mestalla compta amb uns 6,5 milions de marge en LaLiga, xifra més que suficient per tal d’afrontar l’operació Rafa Mir. L’import complet de l’operació (al voltant de 5,4 milions) s’acopla perfectament al llímit financer que té el club de Mestalla. Açò últim, per descomptat, també és possible gràcies a l’eixida de Racic i l’entrada de Canós. 

No obstant això, el València té un gran condicionant en les operacions com és el màxim accionista. L’objectiu marcat per Lim, arribats a aquest punt, és reduir el cost salarial de la plantilla, al marge del que diga LaLiga. I a més, havent d’eixir físicament un futbolista per a entrar un altre.

Rafa Mir, el davanter de Baraja

A més de la prioritat en la davantera (Rafa Mir), segons ha informat Nacho Sanchis de Relevo, el València volia un altre davanter que comptara amb unes característiques paregudes a les de Borja Mayoral o Sergio Camello (aquest últim fixtat pel Rayo Vallecano fa poc). En un principi, el Getafe demanava 8 milions per Mayoral, xifra que ha rebaixat i molt després de comptar amb nombroses dificultats per tal d’inscriure jugadors (Alderete i Sergio “Choco” Lozano). 

Amb açò pel mig, el club madrileny va oferir al València un intercanvi entre Hugo Duro i Borja Mayoral més una xicoteta quantitat econòmica, sabedors del rendiment de Duro amb Bordalás. No obstant això, des de la direcció esportiva del club valencià no es plantejen desfer-se d’Hugo, així com amb el buit salarial que té el club ara mateix es prioritza incorporar a Rafa Mir. Com és evident, al club de Mestalla li encantaria poder comptar amb ambdós jugadors, però el condicionant de Lim ho fa impossible.

A més, cal destacar que el davanter elegit per Rubén Baraja és el murcià, de manera que el fitxatge de Mir és qüestió de temps.