Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Voro:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Voro:"La paraula por no existeix al futbol"

ACTUALITAT
Marcelino:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Marcelino:"Mai entendre la meua eixida del València"

ACTUALITAT
Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

Alex Alfaro , 29/01/2023

Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El València presenta una primera oferta a la Roma per Kluivert

Per Alex Alfaro · 06 Desembre, 2022

Els mitjans de comunicació italians estan insistint en els últims dies de forma molt forta en la possibilitat que el València puga comprar a Kluivert una vegada finalitze la temporada. Segons ha informat el mitjà de comunicació la Gazzetta Dello Sport, el València ja ha presentat una oferta inicial de 6 milions d’euros per a tractar d’aconseguir el fitxatge de Kluivert.

No obstant això, la resposta de la Roma ha sigut negativa i en tot moment s’acull als 10 milions d’euros, una xifra completament impossible d’assumir per a un València que també té altres operacions en marxa com és el cas de Cenk Ozkacar.

L’opció de compra que té Kluivert en el seu contracte és de 15 milions d’euros, no obstant això és una xifra que totes dos parts descarten que es puga arribar en algun moment de la negociació. A més, tal com va informar el periodista Héctor Gómez, el jugador va arribar a un acord per a renovar el seu contracte fins a 2025 unes hores abans de viatjar a València, per tant el seu contracte no finalitza en 2024.

El prestigiós diari La Repubblica ha assegurat al llarg d’este cap de setmana que el jugador podria eixir de Roma per un preu que ronda els 9 milions d’euros, una cosa molt més assumible per a un València que únicament ha pagat 8 milions d’euros per Almeida en l’últim mercat.  No obstant això, continua sent un preu elevat i gens senzill tenint en compte la situació econòmica en la qual es troba el València.

No obstant això, el seu salari seria el major problema per al València ja que cobra prop de tres milions d’euros nets, és a dir, pràcticament sis milions d’euros bruts. En el cas d’una compra per 5 milions d’euros amb quatre anys de contracte, el jugador suposaria un cost de plantilla anual de 7,25 milions (6 de fitxa + 1,25 d’amortització)