La millor informació del ValènciaCF en valencià

El València presenta la primera oferta a la Juve per Arthur
,

El València presenta la primera oferta a la Juve per Arthur

COMPARTIR

El València treballa en reforçar la plantilla. El club de la Capital del Túria té moltes limitacions a l’hora d’incorporar futbolistes, ja que ha de rebaixar primer el seu Fair Play Financer. Ara mateix, la situació del club és tan greu que encara no poden inscriure en la Lliga Santander a Samu Castillejo. 

El València demana la cesssió d’Arthur 

No obstant això, el València confia en poder vendre a diversos jugadors de la plantilla. Per este motiu, des del club treballen en diferents opcions per a reforçar l’equip. Ara mateix, la posició més necessària per a Gennaro Gattuso és la de migcampista. Per això, el València treballa en el mercat. 

Un dels jugadors que interessa molt al València és Arthur Melo. El migcampista brasiler no entra en els plans de la Juventus i podria eixir en este mercat d’estiu. De fet, segons acaba d’informar el periodista italià Giacomo Iacobellis, el València ha presentat la primera oferta a la Juventus per Arthur Melo. 

El club de la Capital del Túria travessa per una situació econòmica molt complicada i no pot fer grans moviments dins del mercat. Per esta raó, ha oferit una cessió pel brasiler i fent-se càrrec d’una part del salari. Arthur té una fitxa molt elevada i el València no podria pagar-la tota. 

L’Arsenal apreta per Arthur

D’altra banda, el València ha de competir amb l’Arsenal, un club amb molts més diners. Segons ha informat el diari The Sun, l’Arsenal està disposat a oferir una cessió amb opció de compra a la Juventus. El club anglés pensa que Arthur seria un futbolista ideal, perquè entra en els plans de Mikel Arteta. 

De fet, segons ha afegit Giacomo Iacobellis, la Juventus està a l’espera de rebre una oferta del club anglés. S’esperen hores molt intenses en el mercat i el València tracta de fer tot el possible per a reforçar la plantilla de Gattuso amb l’objectiu de tornar a Europa.