La millor informació del ValènciaCF en valencià

El València prepara un grup d’experts per a la grada d’animació
,

El València prepara un grup d’experts per a la grada d’animació

COMPARTIR

El València vol que torne l’animació a Mestalla. Des que el club va expulsar a les persones majors de trenta anys, l’animació a Mestalla va caure. Després de la pandèmia i sense altes en la grada, l’ambient a l’estadi ha sigut menys fort que altres temporades. 

Per esta raó, el València ha tornat a crear una grada d’animació. Ara mateix, segons ha informat Deportes COPE València, el club ha organitzat un grup de persones expertes en animació per a poder coordinar els càntics dins de Mestalla. De fet, este grup podria ser d’unes 200 persones. 

La Grada d’Animació 

El València CF comunica que ha creat una nova grada d’animació per a la pròxima temporada. El club valencià vol recuperar l’animació a Mestalla en el seu centenari. Per este motiu, ha presentat canvis a diferència de la temporada passada. En un principi, la directiva havia pres la decisió d’ampliar el límit d’edat fins als trenta anys. Finalment, tot fa indicar que les persones amb més de trenta anys també podran formar part de la grada. 

Noves altes a la grada d’animació

La setmana passada, el València va informar a través de les seues xarxes socials que ja s’han produït més de 250 noves altes en la grada d’animació. La passada temporada, vam veure una grada prou buida on era molt complicat aconseguir una bona animació. Este any, la intenció del club és poder omplir la grada perquè hi haja un gran ambient amb el qual els jugadors siguen capaços de fer un extra.