ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El València prepara l’homenatge a David Villa per al pròxim dissabte

Per Pablo Marquez · 24 Octubre, 2022

La passada setmana el València anunciava que el dissabte vint-i-nou d’octubre es faria un homenatge a David Villa a Mestalla per la seua trajectòria en el club valencià. Este homenatge estava preparat per al vint-i-nou de febrer de 2020, però l’expansió del coronavirus va impedir la seua realització.

Ara mateix, el València età tractant de definir com serà eixie homenatge. Segons ha informat Ràdio Marca València, quatre departaments del club estan treballant de forma conjunta per a decidir quins seran tots els actes d’este homenatge.

En primer lloc, com el partit davant el FC Barcelona és important, el València espera una gran prèvia en l’avinguda de Suècia. Per este motiu, el club planteja la possibilitat de mostrar la lona a David Villa una vegada acabe la rebuda a l’autobús del València. El club encara no ha decidit on s’ubicarà la lona de David Villa.

D’altra banda, també està previst que David Villa siga l’encarregat de fer el sac d’honor abans de l’inici del partit entre el València i el Barça. D’esta manera, el guaje podria tindre una ovació espectacular amb un Mestalla ple. David Villa ha sigut un dels davanters més importants de la història del València, així ho mostren les seues xifres. Per això, el club espera que tot siga perfecte i que, a més d’un gran homenatge, el València puga sumar tres punts.