Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El València prepara, amb baixes importants, el partit davant l’Elx

Per Pablo Marquez · 13 Octubre, 2022

El València ha eixit a entrenar al camp de la Ciutat Esportiva de Paterna per a preparar el partit del pròxim dissabte davant l’Elx a les 16:15 a l’estadi de Mestalla. Els de Gattuso volen continuar amb la bona dinàmica i confien en guanyar per a continuar prop de les posicions que donen accés a Europa.

Ara mateix, les últimes novetats del dia de hui són Samu Castillejo i Hugo Guillamon. Els dos han tingut dificultats per a entrenar al llarg de la setmana. En primer lloc, Castillejo es va perdre el partit davant Osasuna per lesió i encara no ha treballat amb els seus companys. D’altra banda, Hugo Guillamon va fer ahir una part de l’entrenament amb el grup i s’ha dosificat al llarg de la setmana.

Pel que respecta a la sessió de hui, ni Samu Castillejo ni Hugo Guillamon han començat l’entrenament amb el grup. Per tant, haurem d’estar pendents per si al llarg de la sessió de hui s’incorporen o si poden entrenar demà. De fet, s’espera que Hugo Guillamon sí que ixca després del treball en el gimnàs amb els seus companys.