La millor informació del ValènciaCF en valencià

El València, preocupat per la lesió de Yunus Musah
,

El València, preocupat per la lesió de Yunus Musah

COMPARTIR

728-90

L’exigent pretemporada de José Bordalás s’està cobrant algunes víctimes al València. Ara mateix, Cillessen, Jaume Doménech, Álex Blanco, Lato i Piccini han patit lesions durant esta fase de preparació per a la competició, i ahir davant l’Atromitos s’uniren dos jugadors més a la infermeria: Vicente Esquerdo i Yunus Musah.

Preocupació al club

Segons el diari AS, el possible alcanç de la lesió de Yunus Musah preocupa molt al València. El jugador nord-americà es va retirar per una forta entrada, i tot i que les primeres proves mèdiques atorgaven un informe positiu, encara no s’ha descartat una fractura, que el podria deixar alguns mesos de baixa.

La nova posició de Yunus

Amb Bordalás, Yunus actua a un nou perfil. L’entrenador alacantí el vol jugant pel centre, ja siga al mateix centre del camp o a la davantera. Al partit d’ahir era un dels més destacats fins que es va retirar, per tant, el més probable és que Bordalás estiga satisfet amb el seu rendiment i continue jugant a ixa posició.

El jove jugador del València pot ser una peça clau per a Bordalás esta temporada, però una lesió de llarga duració complicaria molt els seus plans. Per a l’entrenador la preparació física és molt important i la pretemporada és determinant per a assegurar-se la titularitat.