Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Javier Solís:

Sergio Botella , 12/05/2023

Javier Solís: "Peter Lim està preocupat"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El València podria acabar la jornada octau

Per Pablo Marquez · 03 Abril, 2021

Tot el món és conscient que esta no ha sigut la millor temporada de la història del València CF. L’equip de la Capital del Túria ha coquetejat amb les posicions de descens a la Lliga SmartBank durant una gran part de la temporada.

No obstant això, l’equip de Javi Gracia ha encadenat quatre victòries consecutives a Mestalla, les quals li han atorgat l’opció d’abandonar la lluita pel descens. Ara mateix, el València ocupa la posició dotze a la taula de classificació i està a deu punts de la sèptima posició que ocupa el Vila-real.

Molts equips agrupats en pocs punts

Però esta lliga està molt igualada i una bona ratxa de resultats podria col·locar al València en l’octava posició del campionat. Ara mateix, l’equip valencià té trenta-tres punts. Per damunt d’ell, es pot apreciar a equips com: Celta de Vigo amb trenta-quatre punts, Llevanti Athlètic Club de Bilbao amb trenta-cinc punts i Granada amb trenta-sis.

El València sap que està molt a prop d’estos equips, ja que només estan separats per una victòria. Per este motiu, guanyar en Cadis seria una gran injecció de moral per a la plantilla, perquè estaria entre els deu primers de la classificació.

Les opcions del València per a ser octau

De fet, el Llevant va perdre ahir a la nit davant el Huesca. Per tant, amb els tres punts, el València superaria a l’altre equip de la ciutat de València. L’Athlètic club de Marcelino García Toral no jugarà lliga este cap de setmana. L’equip basc s’enfrontarà esta nit a les 21 davant la Reial Societat en la final de la Copa del Rei de l’any 2020.

El Celta de Vigo sí que tindrà compromís esta setmana. El club gallec jugarà davant un Alavés que està tenint molts problemes per a poder competir per salvar-se. Per tant, una victòria del Celta és probable. Per últim, el Granada jugarà davant el Vila-real i intentarà retallar punts a l’equip groguet per a tenir opcions per a lluitar per Europa.

Per això, amb una derrota de Celta i Granada i la victòria del València, l’equip de Javi Gracia seria octau en la lliga i intentaria lluitar amb el Vila-real per a poder entrar en competicions europees. Sempre que el Barça siga capaç de guanyar la final de la Copa del Rei a l’Athlètic Club de Bilbao d’ací a tres setmanes.