La millor informació del ValènciaCF en valencià

El València pensa en Umar Sadiq per a la davantera
,

El València pensa en Umar Sadiq per a la davantera

COMPARTIR

728-90

El València continua rastrejant el mercat amb l’objectiu de reforçar una plantilla de cara a la pròxima temporada. Una de les posicions que el club té apuntada per a invertir és la de davanter. Després de la baixa de Kevin Gameiro i la possible tornada al 4-4-2 amb José Bordalás, el tècnic necessita més jugadors en una posició on només estan Maxi Gómez, Vallejo i Sobrino. Segons La Voz de Almeria, el València s’hauria interessat en Umar Sadiq, davanter de l’Almeria.

Sense ascens a Almeria

El davanter nigerià no ha aconseguit l’ascens amb el seu club, l’Almeria, per la qual cosa haurà de buscar un destí nou si vol jugar en Primera Divisió l’any que ve. El davanter de 1,92 metres ha anotat fins a 20 gols i ha repartit 7 assistències en lliga, aconseguint unes xifres extraordinàries en el seu debut en el futbol espanyol.

Bones relacions Almería – València

Les relacions entre els dos clubs són molt bones. Negociacions com la de Fran Villalba, Álex Centelles, Pablo Piatti, Diego Alves o Bruno Saltor, al costat de la presència de Miguel Ángel Corona, llegenda de l’Almería, en la direcció esportiva del València mantenen viu aquest pont entre els dos clubs. No obstant això, la negociació no serà fàcil.

Negociació difícil

La bona temporada de Umar Sadiq no ha passat desapercebuda per a la resta de clubs d’Espanya. És per això que, equips com el Sevilla, també s’han interessat per la situació del nigerià. A més, la situació econòmica del València impedeix una gran inversió en jugadors mentre que no es produïsquen eixides com la de Guedes o la de Maxi Gómez. L’operació no és senzilla, però el València té un ull posat en el nigerià. A Almeria ja assumeixen la pèrdua del futbolista