La millor informació del ValènciaCF en valencià

El València pensa en Campaña per a la pròxima temporada
,

El València pensa en Campaña per a la pròxima temporada

COMPARTIR

A falta de tres partits per a finalitzar esta temporada tan complicada, el València ja treballa en la confecció de la plantilla per al pròxim curs. El club de la Capital del Túria és conscient que haurà de vendre futbolistes importants, perquè s’ha quedat fora d’Europa per tercer any consecutiu. No obstant això, si vol millorar els resultats de cara a la pròxima lliga, haurà d’encertar en les incorporacions i construir una plantilla més equilibrada. 

Campaña, una opció per al migcamp del València

Ara mateix, segons ha informat el periodista Enric Martín en Mundo Levante, en el València agrada molt Campaña i podria ser una opció per a la pròxima temporada. El migcampista del Llevant està vivint una temporada molt complicada, ja que el seu club està en una situació molt difícil a l’hora de salvar-se de descendir a la Lliga SmartBank. A més, Campaña no ha tingut la seua millor temporada a nivell personal. 

Campaña té contracte amb el Llevant fins a juny de 2023. No obstant això, podria eixir cedit a un equip de primera en cas de descendir a la Lliga SmartBank. Però un dels principals problemes és el gran salari de Campaña, ja que el València haurà de tornar a reduir el seu límit salarial. 

Encara no hi ha cap contacte

D’altra banda, ni José Campaña ni els seus agents han rebut encara cap notícia per part del València sobre l’interés en el futbolista del Llevant. No obstant això, no descarten conversacions entre els clubs una vegada comence el mercat d’estiu. La finestra de fitxatges és molt llarga i el València estudiarà divereses opinions per a confeccionar la plantilla. 

Problemes per a confeccionar la plantilla

El València té moltes opcions damunt la taula. El club de la Capital del Túria sap que els fitxatges que arriben en estiu seran de forma gratuïta, cedits o per una quantitat molt baixa. Per este motiu, en el València esperaran per a analitzar diverses opcions per a tindre la millor plantilla possible.