La millor informació del ValènciaCF en valencià

El València pensa en altres opcions després de la negativa del Tottenham per Bryan Gil
,

El València pensa en altres opcions després de la negativa del Tottenham per Bryan Gil

COMPARTIR

Bryan Gil era la principal opció del València per a reforçar les bandes. No obstant això, segons va informar ahir a la nit Hèctor Gómez, el Tottenham va decidir frenar l’operació quan ja hi havia un acord amb el futbolista per a jugar cedit en València esta temporada. 

Weah i Pusseto

El València no s’esperava esta situació i confiava en poder firmar a Bryan. Ara mateix, el club ha anat al mercat a la recerca d’un jugador amb característiques econòmiques i futbolístiques similars. L’economia del València està en un moment complicat i només es busquen cessions o jugadors lliures. 

Segons ha informat Hèctor Gómez, els futbolistes que interessen al València són: Timothy Weah, Ignacio Pusseto i Abde. En primer lloc, Weah i Pusseto interessen més que el jugador del FC Barcelona i són les primeres opcions per a arribar, ja que poden jugar tant en la banda com en el centre de la davantera. 

Weah vol jugar en el València

El jove futbolista estatunidenc no ha tingut molta sort en el club francés i espera poder eixir per a guanyar-se un lloc en l’elit del futbol. De fet, Weah considera que el València és la seua primera opció i que podria aprendre molt de la mà de Gattuso.

Abde també vol vindre

La setmana passada, informaven des del diari Sport que Abde tenia diverses propostes per a eixir cedit i que la seua decisió era jugar en el València CF. El jugador marroquí sap que en el Barça hi ha molta competència i no tindrà espai per a poder mostrar la seua qualitat. Per esta raó, Abde vol eixir cedit i arribar a un club on puga tindre moltes oportunitats.