La millor informació del ValènciaCF en valencià

El València oferirà una renovació ‘in extremis’ a Soler
,

El València oferirà una renovació ‘in extremis’ a Soler

COMPARTIR

El mercat del València tindrà emoció fins al final. El club che està esperant a Bryan Gil i també vol firmar un altre futbolista, mentres que a l’aspecte de les eixides treballa en la de Maxi Gómez i Manu Vallejo. No obstant això, estos dos jugadors no són els únics que poden eixir, ja que el PSG ha realitzat una oferta per Carlos Soler.

Negociacions directes

Al migcampista valencià tan sols li queda un any de contracte i de moment no està dispost a renovar, per tant, la secretaria tècnica es planteja seriosament acceptar l’oferta. L’equip francés vol tancar hui el seu fitxatge, i segons Héctor Gómez, ara mateix hi ha negociacions directes entre Lim i Al-Khelaifi amb Mendes d’intermediari.

‘In extremis’

Soler ha rebutjat l’última oferta de renovació del club, però segons Relevo, el València està preparant una altra ‘in extremis’ per a tractar que renove i després ja vendre’l o quedar-se. La xifra que ofereix el PSG no aplega als 20 milions d’euros en fixos, per tant, amb esta venda el València tan sols podria invertir uns 8 milions per al que li queda de mercat.

En este moment, Carlos Soler està més prop d’eixir del club que de quedar-se.