La millor informació del ValènciaCF en valencià

El València no té ofertes ni per Racic ni per Cheryshev
,

El València no té ofertes ni per Racic ni per Cheryshev

COMPARTIR

El València continua afrontant la part de les eixides amb moltíssim treball. Són molts els futbolistes que no han aconseguit el beneplàcit de Bordalás a estos quatre primers mesos de competició i alguns d’ells ja tenen la seua eixida molt encarrilada. A banda de la ja oficial de Jason, l’eixida de Piccini a l’Estrella Roja i la de Cristian Rivero al Dallas FC són imminents, mentres que Álex Blanco està a l’espera d’una oferta millor que el Copenhague, ja que no vol anar-se’n al futbol danés.

Uros Racic

No obstant això, hi ha un altre jugador pel qual Bordalás ha demanat la seua eixida: Uros Racic. El migcampista ha vist com Koba Koindredi i Yunus Musah l’han avançat a la rotació i ha desaprofitat la majoria de les oportunitats que se li han presentat per sancions o lesions. La Juventus ja mostrà interés per ell, però fa la impressió que no és més que un rumor, ja que segons Dani Meroño, el València no ha rebut cap oferta ni per ell ni per Denis Cheryshev.

Denis Cheryshev

El jugador rus començà bé la temporada, però es tornà a lesionar i va perdre la majoria de la confiança. El seu estat físic estes últimes temporades ha sigut un problema per al València, que no s’atreveix a reforçar-se a esta posició perquè compta amb ell, però a les primeres jornades ja no està disponible. Este mateix motiu provoca que els equips no realitzen cap oferta per l’extrem, que a la seua segona etapa al club che mai ha tingut la continuïtat que esperava.

D’esta manera, a l’espera de reforços, la secretaria tècnica blanquinegra continua treballant en l’apartat d’eixides, que està més mogut que mai dins del València.