ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El València no rebrà indemnització per la lesió de Gayà

Per Alex Alfaro · 22 Novembre, 2022

L’eixida de Jose Luis Gayà de la selecció espanyola ha sigut un dur colp per al valencianisme. Més enllà del que suposa a nivell esportiu, que ja hem analitzat de manera extensa, un altre dels perjudicis que pateix el València ha sigut l’aspecte econòmic. El València percep prop de 10000 euros per cada jugador i per cada dia que es troba competint en el torneig de tots els tornejos, la Copa del Món. Eixa finestra es tanca amb Gayà després de la seua tornada a València i abandonar la concentració de la selecció espanyola a la ciutat de Doha.

No obstant això, el València no rebrà cap mena de compensació per l’eixida de Gayà per part de la FIFA. La norma indica que la lesió comportaria algun tipus d’indemnització en el cas que la lesió s’allargara per un mínim superior als 28 dies de forma consecutiva.

“La cobertura protegeix a tots els clubs de futbol en cas d’una incapacitat total temporal a conseqüència d’un accident patit pels seus jugadors durant el “temps operatiu” que impedisca per complet al futbolista jugar amb el seu club durant més de 28 dies consecutius”

És a dir, que l’única possibilitat que el València vera algun tipus d’indemnització és que eixa baixa fora superior als 28 dies de manera consecutiva.

D’aquesta manera, i després d’haver sigut baixa amb Espanya per lesió, el muntant definitiu (brut) que la FIFA abonarà al València per la convocatòria de Gayà serà de 70000$ (67439 euros)