El València no pot passar de l’empat davant el Celta (0-0)

Per Manel Rumbau · 25 Novembre, 2023

El València no ha pogut passar de l’empat davant el RC Celta en el partit corresponent a la 14a jornada de LaLiga. El conjunt valencianista no ha sigut capaç en cap moment de crear perill en un enfrontament marcat per la igualtat i les poques ocasions que han disposat ambdós equips.

Amb aquest resultat, els de Baraja es situen 8º a la classificació lliguera amb 19 punts de 42 possibles.

PRIMERA PART

Començava el partit a Mestalla amb el València capitalitzant el joc en els primers compassos. No obstant això, seria el conjunt de Rafa Benítez qui començaria, amb el pas dels minuts, a equilibrar el domini de la possessió per mitjà de transicions ràpides a les esquenes de la defensa valencianista.

El partit, amb aquesta situació pel mig, no donaria oportunitat en cap moment per a poder veure ocasions clares de perill durant el primer acte, pel qual l’encontre se’n aniria a vestuaris amb el mateix resultat de l’inici.

SEGONA PART

Es reprenia l’enfrontament a la capital del Túria amb una tònica general calcada a la de la primera part. Així mateix, ambdós equips continuaven sense poder ser capaços de crear perill sobre les porteries de Mestalla. Passada la mitja hora de la segona part, el partit començaria a animar-se un poc amb un joc al contraatac per part dels dos conjunts, de manera que l’encontre aconseguiria per fi eixe ritme que havia faltat tant a la resta del mateix.

Les ocasions, per tant, no es farien d’esperar. No obstant això, seria el Celta qui capitalitzaria les últimes aproximacions de l’encontre en detriment d’un València fatigat. Sense temps per a res més, arribariem al final del partit amb un resultat de 0-0.

Fitxa tècnica

0. VALÈNCIA CF: Giorgi Mamardashvili, Christian Mosquera, Paulista, Javi Guerra, Hugo Duro, Canós, Thierry R., Gayà, Pepelu, Fran Pérez, Diego López. També jugaren Yarek, Amallah, Yaremchuk, Hugo Guillamón i Dimitri Foulquier.

0. RC CELTA DE VIGO: Vicente Guaita, Manu Sánchez, Unai Nuñez, Starfelt, Kevin, Bamba, Fran Beltrán, De la Torre, Mingueza, Larsen, Iago Aspas. També jugaren Carles Pérez, Douvikas, Franco Cervi, Dotor i Swedberg.

GOLS: –

ÀRBITRE: César Soto Grado (comité de la Rioja).

Partit corresponent a la 14a jornada de LaLiga EA Sports 2023-24 disputat a l’Estadi de Mestalla, València.