La millor informació del ValènciaCF en valencià

El València no pot inscriure a Samu Castillejo
,

El València no pot inscriure a Samu Castillejo

COMPARTIR

El València C.F, igual que la immensa majoria d’equips de la Lliga Santander, es troben en una situació econòmica excessivament delicada. Ara mateix, només s’han pogut inscriure un total de 5 fitxatges, i tots ells són lliures o cessions. Per tant, els equips no compten amb espai en el Joc net financer, i tampoc estan podent estalviar per a fitxar seguint la regla ⅓ o ¼.

Segons han pogut confirmar fonts oficials del València C.F a Blanquinegres.com, Samu Castillejo ara mateix no pot ser inscrit de cap de les maneres i l’única opció per a que això ocórrega és que es venguen jugadors, es realitze una ampliació de capital o es produïsca un canvi en la normativa del Joc net de la Lliga de Futbol Professional.

A causa de la situació de mercat, tots els clubs es troben pressionant a la màxima entitat de la competició perquè done pas cap avant i llance un altre jupetí salvavides, després de fer-lo ja amb l’acord de CVC. Cal recordar que eixe acord destinava una quantitat per a fitxatges, encara que estava prevista que s’anara utilitzant al llarg dels pròxims tres anys, encara que a molts ja no els queden fons.

Esforç gran per part del club

El club ha fet un esforç gran a nivell econòmic (liquiditat) per a poder dur a terme el fitxatge de Samu Castillejo. El club sabia que era una oportunitat de mercat complicada de malgastar, encara que els comptes del club recomanaven que no es fera aqueix sacrifici, ja que com hem assenyalat és completament impossible que es puga inscriure en el portal de la Lliga.

A més, els ingressos recents que ha tingut el club tampoc han ajudat al fet que puguen inscriure’l. L’alliberament de la fitxa dels futbolistes que han acabat contracte ajuda al fet que el club allibere despesa de plantilla, però computa en el Joc net de l’exercici anterior. I l’ingrés per augment d’abonats no permet deixar d’estar excedit, per la qual cosa l’única manera de poder inscriure a un futbolista és mitjançant la fórmula ⅓ o ¼.

Des del club tenen projectat que el mercat de fitxatges comence a activar-se a molt tardar dins de dues setmanes. Parlem ja del mes d’agost, i molts es temen que siga ja massa tard.

Declaracions de Samu Castillejo 


“Les sensacions són molt bones, és el que venim entrenant tota la setmana. Ells fins i tot des d’abans de jo que arribara. Molt bon resultat contra un molt bon equip”


“Quan va arribar ací es va trobar un equip amb bastant por de jugar, però a canviat la idea. Hi ha jugadors molt bons amb un molt bon peu”

“Entendre’s amb bons jugadors com Guedes és molt fàcil. Al final ha acabat bé”

“Si volem fer un equip competitiu que estiga a Europa, jugadors com Soler o Guedes s’han de quedar perquè li donen molt a l’equip”

“El València és un equip històric que sempre ha estat a Europa. Volem retornar a l’equip on es mereix”

“Vaig tindre un esglai al braç esquerre que ja el tenia operat”

“Hem vist un bon València i el resultat ens donen moltes més ganes de continuar treballant”

“Gattuso primer et tira la brega quan no veu les coses bé, però en els moments dolents donarà la cara per nosaltres”

“A mi, que tinc les cames primes, em pesaven molt les cames”