Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

El València no pot inscriure a Alderete

Per Alex Alfaro · 23 Juliol, 2021

Les alarmes han saltat entre l’afició valencianista. En el cas que començara la lliga demà, el València no podria inscriure a Omar Alderete en la primera plantilla ja que el club no té espai en el Fair Play Financer.

Sens dubte, això augmenta la urgència de vendre a futbolistes. De moment encara no s’ha venut a ningú, a pesar que són molts els jugadors que estan en l’aparador del mercat: Diakhaby, Kang In, Jason, Sobrino, Guedes, Correia i fins i tot Cillessen.

Malgrat el bon partit que va fer aquesta setmana Guedes, el club continua esperant que aqueix siga la gran venda del mercat. Ara mateix la Premier League és la lliga que més paperetes té de rebre al portugués.

bon partit que va fer aquesta setmana Guedes, el club continua esperant que aqueix siga la gran venda del mercat. Ara mateix la Premier League és la lliga que més paperetes té de rebre al portugués.

A més, aquesta paràlisi de les vendes complica també l'”operació arribada”. Ara mateix tots els possibles fitxatges estan parats i no es podran activar fins que no comencen a eixir jugadors.