Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El València no ha rep cap resposta de la RFEF per l’escàndol de Rubiales

Per Pablo Marquez · 13 Octubre, 2022

El passat dilluns, els companys de El Confidencial van traure a la llum una conversació privada del president de la RFEF, Luís Rubiales, amb el seu pare. En eixos missatges eixia el nom del València CF. El president afirmava que el València, el Vila-real i el Sevilla eren els equips que menys l’agradaven.

Quan això es va publicar, el València i els altres dos clubs afectats van emetre un comunicat oficial en el qual demanaven unes disculpes per part de Luís Rubiales. De fet, el València considera que les persecucions arbitrals que està sofrint arriben des d’eixe moment.

Ara mateix, tal com ha pogut confirmar Blanquinegres, la RFEF no s’ha ficat en contacte amb el València després del comunicat. La resposta de la federació i del seu president a la denuncia del València ha sigut silenci absolut. El club esperava una manifestació per part de la RFEF, ja que consideren que eixes opinions de Rubiales no són acceptables el càrrec que ocupa.

La demanda de la Supercopa

D’altra banda, recordem que el club de la Capital del Túria ha acudit al jutjat del Mercantil de Madrid per a demandar a la Reial Federació Espanyola de Futbol per la Supercopa de 2020. Per la seua part, el Jutjat del Mercantil número dos de Madrid ha imposat costes “per l’actuació dilatòria mantinguda”.