Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

El València no espera arribades durant aquesta setmana

Per Manel Rumbau · 17 Juliol, 2023

El València CF continua pentinant el mercat de fitxatges a la recerca dels complements necessaris després de les sortides dels cedits durant aquest mercat d’estiu. I és que després de dos arribades avalades per dos València ben diferents com les de Cenk (Peter Lim) i Pepelu (València de València), la veritat és que el club de Mestalla té serioses dificultats per moure’s pel mercat després d’aquestes operacions, quedant relegat a lluitar per jugadors a cost zero o, per contra, apostar per l’operació eixida d’alguns jugadors.

Tot i això, açò últim s’ha posat molt contra les cordes després de conéixer-se que el cercle proper del màxim accionista té en “standby” les eixides d’aquest mercat de fitxatges. I és que segons ha informat ElDesmarque, no s’esperen arribades durant aquesta setmana.

Els salaris alts dificulten el mercat

El València CF, com bé se sap des de fa unes setmanes, vol donar eixida a algunes fitxes considerades com a prohibitives al primer equip. D’aquesta manera, Cavani, Gabriel, CastillejoMarcos André, Yunus o Mamardashvili es troben a la rampa directa d’eixida.

Això sí, cal destacar que els dos últims, a diferència dels altres, tenen per objectiu ser les vendes del club per
quantitat de traspàs. De moment, AC Milan i Fulham continuen apostant fort per l’arribada de l’internacional nord-americà. Pel que fa a Mamardashvili, el porter georgià té un fort interés per part del Bayern de Munic. No obstant això, els alemanys necessiten donar eixida Sommer per tal de poder executar l’operació.

Les arribades, a l’espera d’eixides

L’operació entrada, a diferència de la d’eixida, està molt parada després de les incorporacions de Cenk i Pepelu. En interessos repartits pel mercat, el València té Sergi Canós en espera de l’acord amb el Brentford per arribar-hi. Tot i això, l’operació es troba molt parada a causa de la xicoteta quantitat de traspàs que demana el club anglés per deixar eixir l’atacant de Nules.

D’altra banda, el club valencià continua esperant poder tancar un home gol per a Baraja. Entre els candidats, el més sonat ha sigut un exvalencianista com Rafa Mir, que veuria amb bons ulls tornar a València després del seu decebedor pas per terres andaluses.

Tot i això, les limitacions del València amb les possibles entrades són molt clares. Només es poden signar noves incorporacions mitjançant cost zero o, per contra, amb algunes eixides pel mig.