La millor informació del ValènciaCF en valencià

El València negocia la incorporació d’un central
,

El València negocia la incorporació d’un central

COMPARTIR

El València necessita reforçar-se de forma urgent. El club necessita fitxatges en totes les línies per a poder tindre una plantilla més competitiva capaç de lluitar per objectius més ambiciosos. Ara mateix, el València estudia l’opció de reforçar la defensa. 

Segons ha informat el periodista de Relevo Matteo Moretto, el València està negociant amb Denayer per a ser el nou central del club che. El central belga va acabar el seu contracte amb el Lyon i està sense equip. Per tant, Denayer podria arribar lliure. Ara està lluny del seu millor nivell, però sí que va tindre temporades molt interessants en l’equip francés. 

Diakhaby podria eixir

Esta situació arriba, perquè el València no va fer efectiva l’opció de compra per Alderete i necessita un jugador més per a eixa demarcació. Però eixa no és l’única raó. Cal recordar que Mouctar Diakhaby acaba contracte el pròxim trenta de juny de 2023. Per tant, per a no anar-se’n gratis el València podria vendre’l si arriba una oferta interessant per ell. 

Gabriel Paulista i les seues lesions

D’altra banda, preocupa la situació de Gabriel Paulista. El central brasiler és un dels capitans de l’equip. No obstant això, el problema són les lesions de Paulista, les quals el tenen gran part de la temporada fora dels terrenys de joc. De moment, Paulista té possibilitats de perdre’s el primer partit de la lliga, perquè va sofrir unes molèsties que té des de la temporada passada. 

Mosquera, la bona notícia

Per totes estes raons el València va al mercat a la recerca d’un central. Gattuso vol un futbolista amb experiència que siga capaç de ser el líder de la defensa. D’altra banda, el tècnic italià s’ha sorprés amb el rendiment de Mosquera i té molta confiança en ell. Per tant, podria ser un recurs interessant al llarg de la temporada.