La millor informació del ValènciaCF en valencià

El València negocia amb l’Atlètic de Madrid per Rodrigo Riquelme
,

El València negocia amb l’Atlètic de Madrid per Rodrigo Riquelme

COMPARTIR

El València és conscient que tindrà un mercat de fitxatges molt complicat. El club de la Capital del Túria necessita rebaixar de forma urgent el Fair Play Financer, perquè va a presentar unes pèrdues majúscules. Com Peter Lim no té cap intenció d’invertir en el club, l’única forma d’obtenir ingressos és vendre als futbolistes amb més valor de la plantilla. 

D’esta forma, s’espera que jugadors contrastats com Carlos Soler, Gonçalo Guedes o Jasper Cillessen siguen venuts a un altre club, encara que tenen clar que no malvendran als dos primers. A més, el club necessita alliberar-se fitxes. Per este motiu, els fitxatges que ham d’arribar per a substituir a les vendes, seran per un cost molt baix. 

Rodrigo Riquelme, una operació avançada

Segons ha informat el periodista valencià, Hèctor Gómez, el València té avançades les negociacions amb l’Atlètic de Madrid per Rodrigo Riquelme. El jove futbolista va fer una magnífica temporada en el Mirandés i no ha passat desapercebut en la secretaria tècnica del València. No obstant això, l’Atlètic és conscient del potencial del futbolista i no està ficant fàcils les negociacions. 

Ara mateix, el València tracta d’incloure una opció de compra en la cessió. Per la seua part, l’Atlètic de Madrid no el descarta, però prefereix que no, perquè és una de les joies de la seua pedrera i agrada molt a Diego Pablo Simeone. Per este motiu, si es tractara d’una cessió pura, una part de l’afició no estaria d’acord, perquè consideren que això seria formar un jugador al club madrileny. 

El València no pot inscriure jugadors

El València C.F, igual que la immensa majoria d’equips de la Lliga Santander, es troben en una situació econòmica excessivament delicada. Ara mateix, només s’han pogut inscriure un total de 5 fitxatges, i tots ells són lliures o cessions. Per tant, els equips no compten amb espai en el Fair Play financer, i tampoc estan podent estalviar per a fitxar seguint la regla ⅓ o ¼.

Segons han pogut confirmar fonts oficials del València C.F a Blanquinegres.com, Samu Castillejo ara mateix no pot ser inscrit de cap de les maneres i l’única opció per a que això ocórrega és que es venguen jugadors, es realitze una ampliació de capital o es produïsca un canvi en la normativa del Joc net de la Lliga de Futbol Professional.

Per tant, esta situació també afectaria a la incorporació de Rodrigo Riquelme. El València necessita rebaixar el seu cost de plantilla de forma urgent si vol reforçar l’equip. El problema d’esta situació és que cada temporada es debilita més l’equip i és més complicat tornar a Europa.