La millor informació del ValènciaCF en valencià

El València, molest amb les declaracions de l’agent de Torreira
,

El València, molest amb les declaracions de l’agent de Torreira

COMPARTIR

L’operació Torreira pot acabar tan prompte com ha començat. És sabut per tots que el València necessita firmar a un migcampista defensiu si vol aspirar a objectius més rellevants que estar en la part mitjana de la classificació esta temporada, però l’experiència també ens diu que fitxar jugadors al València de Meriton és una tasca complicada.

Ficar pressió

Doncs bé, si fa una hora Pablo Betancur (agent de Torreira) afirmava que el seu jugador tenia un preacord amb Gattuso, ara és el club qui està molest per estes declaracions, ja que consideren que l’objectiu d’estes és ficar pressió als altres equips interessats en ell utilitzant el nom del València, segons ha informat Héctor Gómez.

8-12 milions

També ha explicat que la intenció de l’Arsenal és traure diners per ell. La xifra aproximada és entre els 8 i els 12 milions d’euros, i ara mateix l’equip més interessat en fer-se amb els seues serveis és la Roma, que estaria disposta a oferir ixa quantitat. El València, per la seua part, ho té impossible fins que no venda part de la plantilla.

Així, tot apunta que la possibilitat que Torreria acabe vestint la camiseta blanquinegra és complicada. Com quasi sempre, el club che busca una cessió, mentres que la resta d’equips tracten de traure diners pels seus futbolistes.