Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Marcelino:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Marcelino:"Mai entendre la meua eixida del València"

ACTUALITAT
Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

Alex Alfaro , 29/01/2023

Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

ACTUALITAT
Gattuso respon a l'interés per Saúl

Sergio Botella , 28/01/2023

Gattuso respon a l'interés per Saúl

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El València li ofereix un precontracte per a estiu a este jugador del Sevilla

Per Alex Alfaro · 12 Gener, 2023

El perfil que busca el València en el mercat és molt clar des de fa ja anys. Fitxatges a cost zero, cessions o futbolistes que acaben contracte són les operacions que més encaixen en l’economia del València que a pesar que Lim ha de prestar diners pràcticament cada any, està molt lluny de millorar.

Tal com ha informat el periodista Marcos Benito de El Chiringuito, el València ja s’ha posat en contacte amb Gudelj per a tractar de tancar un precontracte si finalment no accepta l’oferta de renovació. Acaba contracte el 30 de juny de 2023 i no sembla que el seu futur passe per continuar en el Ramón Sánchez Pijuzán.

Seria un fantàstic moviment per al València CF perquè Gudelj està jugant a un nivell altíssim al Sevilla. No obstant això, la situació inestable que es viu en la directiva andalusa ha provocat que hui dia moltes operacions es troben completament parades i en “stand by”.

El principal problema, com la majoria de vegades tractant-se del València, vindria amb el salari. Segons este mateix periodista, el futbolista té un salari de 4 milions d’euros bruts, una xifra completament alta per al València C.F. Si no hi ha rebaixa en el salari, en cap cas Gudelj podria ser futbolista del València la pròxima temporada.