La millor informació del ValènciaCF en valencià

El València li ofereix a Soler 3 milions nets anuals i cinc anys
,

El València li ofereix a Soler 3 milions nets anuals i cinc anys

COMPARTIR

El mercat del València tindrà emoció fins al final. El club che està esperant a Bryan Gil i també vol firmar un altre futbolista, mentres que a l’aspecte de les eixides treballa en la de Maxi Gómez i Manu Vallejo. No obstant això, estos dos jugadors no són els únics que poden eixir, ja que el PSG ha realitzat una oferta per Carlos Soler.

‘In extremis’

Soler ha rebutjat l’última oferta de renovació del club, però el València està preparant una altra ‘in extremis’ per a tractar que renove i després ja vendre’l o quedar-se. Doncs bé, esta oferta que li ha presentat el club és de 3 milions d’euros nets durant cinc anys. D’esta manera, seria el futbolista millor pagat de la plantilla.

Estes xifres milloren clarament la proposta de renovació que li presentà el club al mes de gener, i ara és el jugador qui ha de decidir. El València està apostant tot per ell, tot i que no ha tingut un bon inici de temporada, i amb el Mundial dins de dos mesos anar-se’n al PSG és arriscat tenint en compte la competència que té l’equip francés al centre del camp.