Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El València jugarà davant el Nottingham Forest en Mestalla

Per Pablo Marquez · 11 Novembre, 2022

El València ha planificat el pròxim mes mentre es disputa el Mundial de Qatar. El club de la Capital del Túria ha decidit que no farà cal gira internacional com sí que ha fet el Reial Betis. En lloc d’això, el club che disputarà cinc amistosos en València.

Un d’eixos partits es disputarà a l’estadi de Mestalla. Ara mateix, el València ha escollit la data per a eixe enfrontament. El club che jugarà davant el Nottingham Forest en Mestalla el pròxim setze de desembre a les set i mitja de la vesprada.

Durant esta data, el Mundial ja estarà en un període molt avançat. Concretament, entre les semifinals i la final. Per tant, és molt probable que per a eixa data ja hi haja una gran part de jugadors del València, que han entrat en les convocatòries, amb la resta del grup.

Jugadors que aniran al Mundial

Gennaro Gattuso vol aprofitar este atur per a continuar implantant el seu estil en els jugadors. Durant el Mundial, el tècnic italià no podrà comptar amb: José Gayà, Hugo Guillamon, Edinson Cavani, Yunus Musah, Cenk Ozkacar y Eray Cömert. Per tant, gran part de jugadors importants es perdran les sessions de Gattuso.